Wil je meer weten over Connexxion Taxi Services? Klik dan hier.

Halte taxi

Gemeentelijke Vervoercentrale (GVC) in Terneuzen biedt in opdracht van provincie Zeeland taxivervoer van bushalte naar bushalte in Zeeland. De haltetaxi rijdt op trajecten of momenten waar(op) de regulier buslijn niet meer rijdt. De haltetaxi rijdt niet volgens een dienstregeling. Je moet deze minimaal 1,5 uur van tevoren reserveren.

Direct de haltetaxi reserveren:

De coördinatie en ritplanning van de Haltetaxi wordt verzorgd door de Gemeentelijke Vervoercentrale (GVC) in Terneuzen in opdracht van de Provincie Zeeland.

Gebruikerspas

Om te kunnen reizen met de Haltetaxi heb je een gebruikerspas nodig. Vul hiervoor het online aanvraagformulier Haltetaxi in op de website van de provincie Zeeland. Ook kun je bellen naar 088 - 23 58 000. Je krijgt deze pas binnen vijf dagen toegezonden. Mocht de pas nog niet binnen zijn, dan kun je al wel gebruik maken van de haltetaxi.

Waar rijdt de Haltetaxi?

Een overzicht van alle haltes en een lijnenkaart zijn te vinden op de website van de provincie Zeeland.
De haltes zijn te herkennen aan de sticker 'HALTETAXI' op het haltebord.

Wanneer rijdt de haltetaxi?

De haltetaxi rijdt alleen op reservering. De haltetaxi is beschikbaar op werkdagen van 7.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 23.00 uur en op zondag van 9.00 tot 23.00 uur.

Reserveren

De haltetaxi reserveer je via 088 - 23 58 000 of via info@haltetaxi.nl. Je moet minimaal 1,5 uur van tevoren de Haltetaxi aanvragen. Dit is nodig om aansluitgarantie op de bus te kunnen bieden.

Heb je een haltetaxi gereserveerd en heb je vertraging met het openbaar vervoer? Neem dan gelijk contact op met de haltetaxi (088-2358000).

Wil je vóór 9.00 uur gebruik maken van de haltetaxi? Vraag dan de dag ervoor je reis aan. Je mag tegen betaling één extra persoon mee laten reizen op jouw pas. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis.

Contant betalen

Je kunt alleen contant betalen in de haltetaxi voor je reis. Let op: je kunt in de haltetaxi dus geen gebruik maken van je OV-chipkaart of je abonnement.

Meer informatie

Op de website van de provincie Zeeland vind je de veel gestelde vragen over de Haltetaxi,