Wil je meer weten over Connexxion Taxi Services? Klik dan hier.

Maak kennis met Transdev

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 83.000 medewerkers in 17 verschillende landen profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Die kennis en ervaring delen we zelf ook als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit.

Transdev in Nederland

In Nederland maakt Transdev dagelijks vijfhonderdduizend reizen mogelijk, en daar zijn we trots op. We dragen bij aan een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze elektrische busvloot is de grootste van Europa.

Met onze bussen, treinen en taxi’s verbinden we mensen en zorgen we dat je veilig, goedkoop en snel reist. En daarnaast verzorgt Witte Kruis de zorg van vele patiënten. Bij alles wat we doen staan onze reizigers, patiënten en ruim 6.000 medewerkers centraal.

Witte Kruis

Witte Kruis is de grootste acute zorgorganisatie van Nederland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief! De organisatie verleent ambulancezorg in vijf regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s), is actief in twee meldkamers, biedt huisartsenvervoer in drie regio’s, levert specialistische medische zorg en EHBO op diverse grote en kleine sportwedstrijden, evenementen en festivals, biedt trainingen aan via Feniks Group en levert met Stan een belangrijke bijdrage aan burgerhulpverlening.