Reis alleen met het OV als het noodzakelijk is. Draag tijdens je reis een mondkapje.

Deelfiets

Moet je nog een stuk lopen vanaf de bushalte naar jouw eindbestemming? Dan is de deelfiets een uitkomst. Op een aantal plekken in Nederland kun je via een app een deelfiets huren.
De fiets staat voor je klaar dichtbij de bushalte. Terugzetten kan bij deze halte, of bij een van de andere halte-knooppunten of in de gemarkeerde parkeervakken (te vinden in de app).
Bij een NS-station kun je na een reis met de trein gebruik maken van een OV-fiets.

Verschillende aanbieders

Connexxion en haar deelmerken werken samen met verschillende partijen die deelfietsen bij de bushaltes tegen betaling aanbieden. Hierdoor is het per gebied verschillend tegen welke kosten en onder welke voorwaarden je gebruik kan maken van een deelfiets. Heb je vragen over de fiets, het huren of wil je melden dat een fiets stuk is, neem contact op met de aanbieder.

Welke app nodig?

Om te zien waar de fietsen staan en of ze beschikbaar zijn, download je de app van de aanbieder en maak je een account aan. Bekijk welke app jij nodig hebt om een deelfiets te regelen:

Gebieden

Deelfiets Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Wil je het laatste stuk niet lopen? Huur dan een deelfiets van Donkey Republic in Hoofddorp of Nieuw-Vennep.

Deelfiets Amstelveen en Aalsmeer

Wil je het laatste stuk niet lopen? Huur dan een deelfiets van Flickbike in Amstelveen of Aalsmeer.

Deelfiets Noord-Holland

In Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Velsen, Beverwijk, Driehuis, Den Helder, Den Oever, Schagen en Huizen staan deelfietsen van Uw Deelfiets klaar.