Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Zeeland

De concessie Zeeland omvat alle buslijnen die onder het beheer van de provincie Zeeland vallen, met uitzondering van het busvervoer van/naar het recreatietransferium in Renesse. Connexxion verzorgt het busvervoer in dit vervoersgebied tot en met 2024.

Op deze pagina vind je alles over dit gebied: belangrijke reisinformatie, acties, tips en een overzicht van kaartjes en abonnementen. 

Waar en wanneer we rijden in dit gebied lees je op de pagina over de dienstregeling.

> Bekijk de plattegrond met alle buslijnen of de lijnfolders van Zeeland

Abonnementen, kortingskaarten en losse kaartjes

Omleiding lijn 647

Wegens een wegafsluiting in Meliskerke moeten de bussen een alternatieve route rijden. De bussen zullen tijdens de middagritten van 14.48, 15.48 en 16.35 uur de haltes in Domburg, Oostkapelle en de halte Oostkapelseweg in Grijpskerke laten vervallen. In Aagtekerke komt er een vervangende halte aan de Pekelingseweg.

Omleiding lijnen 20, 220, 223, 606, 607 en 660

In verband met een afsluiting vanaf 14 september t/m 23 oktober van de Guido Gezellestraat in Terneuzen zullen de lijnen 20, 220, 223, 606, 607 en 660 een omleidingsroute rijden.

Vanaf 29 juni rijdt de haltetaxi op de routes van de buurtbussen

Vanaf 29 juni rijdt de haltetaxi op de routes van de buurtbussen zolang de buurtbussen niet rijden in de corona periode.

Afsluiting Westerscheldetunnel avond 29 september

Dinsdag 29 september is de Westerscheldetunnel afgesloten voor alle verkeer vanaf 20:30 uur. Lijn 20 en 50 zullen daardoor op het traject Goes/Middelburg-Terneuzen eerder stoppen.

Uitnodiging: Bijeenkomst Slimme Mobiliteit in Zeeland

Heeft u een idee voor het openbaar vervoer in Zeeland? Weet u hoe het anders/beter kan? Hoe zou u het Zeeuwse openbaar vervoer en andere vervoersmiddelen willen inrichten?

Wijzigingen Zeeland

Bekijk de wijzigingen in de dienstregeling in de provincie Zeeland. Per 23 augustus 2020 rijden een aantal bussen van Connexxion in Zeeland een nieuwe dienstregeling.