Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Zeeland

De concessie Zeeland omvat alle buslijnen die onder het beheer van de provincie Zeeland vallen, met uitzondering van het busvervoer van/naar het recreatietransferium in Renesse. Connexxion verzorgt het busvervoer in dit vervoersgebied tot en met 2024.

Op deze pagina vind je alles over dit gebied: belangrijke reisinformatie, acties, tips en een overzicht van kaartjes en abonnementen. 

Waar en wanneer we rijden in dit gebied lees je op de pagina over de dienstregeling.

> Bekijk de plattegrond met alle buslijnen of de lijnfolders van Zeeland

Abonnementen, kortingskaarten en losse kaartjes

Werkzaamheden station Goes

Wegens werkzaamheden op Station Goes zullen kan uw in en/of uitstaphalte wijzigen. Let goed op waar u kunt instappen.

Route en tijden lijn 19 aangepast per 5 juli

Per 5 juli rijdt lijn 19 weer. Lijn 19 zal echter een aangepaste dienstregeling rijden. Daarnaast is de route iets aangepast waardoor er een halte vervalt en er een vervangende halte voor in de plaats komt.

Per 5 juli rijdt lijn 50 in de weekenden naar Gent

Lijn 50 zal per 5 juli in de weekenden weer door naar Gent rijden. De actuele reisinformatie kun je uiterlijk een week van tevoren vinden in de reisplanner op de website en in de app.

Westerscheldetunnel

Reizigers kunnen per 1 juli weer met de fiets in de bus. Er zijn maximaal 2 fietsen in de bus toegestaan op de lijnen 20 en 50. Let op rolstoelen hebben altijd voorrang. Voor het reizen met de fiets moet een een combikaartje reiziger + fiets Westercheldetunnel gekocht worden. 

Vanaf 29 juni rijdt de haltetaxi op de routes van de buurtbussen

Vanaf 29 juni rijdt de haltetaxi op de routes van de buurtbussen zolang de buurtbussen niet rijden in de corona periode.

Werkzaamheden Postbrug 18 mei t/m 26 mei

Wegens werkzaamheden aan de Postbrug tussen Wemeldinge en Yerseke zal er een aangepaste dienstregeling zijn. Vanaf 18 mei bij aanvang dienstregeling t/m 26 mei einde dienstregeling zullen er in Yerseke en Wemeldinge een aantal haltes vervallen en vervangen worden door vervangende haltes.