Zeeland

De concessie Zeeland omvat alle buslijnen die onder het beheer van de provincie Zeeland vallen, met uitzondering van het busvervoer van/naar het recreatietransferium in Renesse. Connexxion verzorgt het busvervoer in dit vervoersgebied tot en met 2024.

Op deze pagina vind je alles over dit gebied: belangrijke reisinformatie, acties, tips en een overzicht van kaartjes en abonnementen. 

Waar en wanneer we rijden in dit gebied lees je op de pagina over de dienstregeling.

> Bekijk de plattegrond met alle buslijnen of de lijnfolders van Zeeland

Abonnementen, kortingskaarten en losse kaartjes

Meer reisinformatie

Omleiding lijn 1 van 15 t/m 17 oktober

Vanaf 15 oktober t/m 17 oktober is er wegens werkzaamheden vanaf Waterlandkerkje en Oostburg geen busvervoer mogelijk via Turkeijeweg. De haltetaxi zal deze route overnemen tussen Oostburg en Waterlandkerkje.

Werkzaamheden stationsbrug Middelburg per 23 september

De Stationsbrug in Middelburg wordt in september voor ongeveer een half jaar weggehaald om gerenoveerd te worden. Als je wilt overstappen tussen bus en trein kun je gebruik maken van de tijdelijke loopbrug.

Aanpassing route lijn 53 door Aagtekerke

Per 23 september zal de route van lijn 53 gedeeltelijk veranderen. Op werkdagen rijdt de bus op lijn 53 om 06.10, 07.00 en 07.20 uur richting Domburg. De bus op lijn 53 rijdt om 6.35, 07.02 en 07.35 uur richting Westkapelle. Na die tijd zal lijn 53 niet meer door Aagtekerke rijden en kun je met een buurtbus verder reizen.

Halte taxi

De haltetaxi biedt taxivervoer van bushalte naar bushalte in Zeeland waar geen reguliere buslijn rijdt.

Buurtbus

Een kleinere bus voor 8 personen die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt.

Apps op je mobiel

Een reis plannen, overstap aanvragen, OVflex busje reserveren en een M-ticket kopen. Regel het via een app.