Hoogwaardig vervoer Amstelland Meerlanden

Met de R-net bussen bieden we in Amstelland-Meerlanden hoogwaardig vervoer. R-net is een initiatief van de samenwerkende provincies Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de Vervoerregio Amsterdam.  R-net rijdt frequent en brengt je snel op de plaats van bestemming.

Hoogwaardig vervoer

R-net binnen Amstelland-Meerlanden rijdt op veel lijnen 24 uur per dag. Bijna elke woonplaats van meer dan 10.000 inwoners heeft 24/7 een directe OV-verbinding met Schiphol. Elke halte binnen het hele gebied wordt met maximaal 1 overstap met de luchthaven verbonden. 

Wist je dit al over onze R-net bussen?

  • Elke 5-8 minuten een bus zodat je helemaal niet meer naar de dienstregeling hoeft te kijken. De nachtlijnen rijden elk half uur.
  • Extra lange bussen. Je vindt er makkelijk een zitplaats.
  • Snel op je bestemming (veel vrije busbanen).
  • Gemak tijdens je reis (gratis Wifi, USB aansluitingen voor gratis opladen van elektronische apparaten).

Comfortabele R-net bussen

De R-net bussen van 13 meter en 18 meter lang rijden vanuit Haarlemmermeer, Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer/Kudelstaart naar Amsterdam, Schiphol en Haarlem. De dieselbussen voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Deze bussen hebben een hoogwaardige R-net uitstraling en zijn onder andere voorzien van comfortabele stoelen en USB-poorten bij iedere zitplaats. Er komt een verdeling tussen 12-, 13- en 18 meter bussen.

R-net Dubbeldekkers

Deze bussen rijden de hele dag met een hoge frequentie op R-net buslijn 346 tussen Haarlem Station en Amsterdam Zuid Station. De R-net dubbeldekkers van Connexxion kunnen 100 km/u en zijn voorzien van comfortabele stoelen en de modernste snufjes. Denk daarbij aan USB-poorten, stopcontacten en een scherm waarop de vrije zitplaatsen worden weergegeven.