Wil je meer weten over Connexxion Taxi Services? Klik dan hier.

Airport Shuttle Eindhoven

De Airport Shuttle (buslijn 400) is een busverbinding tussen Eindhoven Airport en het station Eindhoven. De bus stopt onderweg bij slechts twee haltes en is daarom een snelle manier om te reizen tussen de luchthaven en het station. 

Buslijn 400

De Airport Shuttle is een snelle en makkelijke manier om tussen de luchthaven en het centrum van Eindhoven te reizen. Buslijn 400 rijdt op werkdagen overdag elke 10 minuten, daarbuiten elk kwartier. De bus stopt maar bij twee tussengelegen haltes: WoensXL en BIC. De reistijd tussen de luchthaven en het station is ongeveer 20 minuten.

Buslijn 401

Buslijn 401 rijdt ook tussen Eindhoven Airport en station Eindhoven. Deze buslijn rijdt op werkdagen elke 10 minuten, daarbuiten elke 15 minuten, maar stopt bij meer bushaltes, waaronder P+R Meerhoven, Evoluon en Strijp-S. Tussen station Eindhoven en Eindhoven Airport rijden buslijn 400 en 401 samen op werkdagen om de vijf minuten.

Combiticket trein + bus

Reis je met de trein en de bus, dan is het Combiticket handig. Dit ticket is geldig op de trein naar Eindhoven station en op de Airport Shuttle.
Je kunt een e-ticket kopen met bestemming Eindhoven Airport op de website van de NS. Kies in de e-ticket shop voor 'Airport Eindhoven heenreis' of 'Airport Eindhoven terugreis'. Ook bij de NS-kaartautomaat kun je terecht voor een vervoerbewijs trein + bus. Kies dan 'Eindhoven Airport' als bestemming.

Koop online je kaartje