Connexxion Openbaar Vervoer is marktleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dagelijks honderdduizenden reizigers op hun bestemming komen.
 

Connexxion is onderdeel van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit. In Nederland werken er 8900 mensen onder de vlag van Transdev.


Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en het Witte Kruis. Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Wij werken onophoudelijk aan de veiligste en meest innovatieve mobiliteitsoplossingen. Onze aanpak is geworteld in langdurige samenwerkingen met het bedrijfsleven en de overheid.


KVGM-verklaring

Connexxion Openbaar Vervoer wil op een duurzame manier vervoersdiensten leveren en voldoen aan de essentiële eisen van verwachtingen van onze klanten en opdrachtgevers. Bij het leveren van onze diensten, staat de veiligheid en gezondheid van medewerkers en reizigers en de bescherming van het milieu centraal. Dit uitgangspunt is essentieel voor de bedrijfsvoering en vormt de onmisbare basis in alles wat we doen. Onze doelstellingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zijn vastgelegd in een Beleidsverklaring KVGM. Lees de hele verklaring hier (PDF, 294kb).

Lees meer over onze activiteiten op het gebied van Duurzaamheid, Innovatie, Veiligheid en Maatschappij

Merken

Connexxion is actief onder de volgende merknamen en sublabels. Hieronder een overzicht. 


Terug Home