Evenementen

In de regio Amstelland-Meerlanden staan altijd leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

World Series of Darts

1 t/m 3 november 2019 in Amsterdam

De World Series of Darts Finals is een invitatietoernooi van de Proffesional Darts Corporation. Het toernooi wordt jaarlijks gehouden in november en vindt in 2019 plaats in het AFAS Live in Amsterdam, nadat het eerder had plaatsgevonden in Glasgow (2015-2017) en Wenen (2018). Het deelnemersveld bestaat uit de top-8 van de World Series of Darts ranking, zestien uitgenodigde spelers en vier qualifiers door middel van een kwalificatietoernooi. Tot nu toe wisten enkel Michael van Gerwen (driemaal) en James Wade (eenmaal) het toernooi te winnen.

Je komt er met buslijn 300 en 356. 

De Lama's

7 + 8 november in Amsterdam

Na vier succesvolle shows in 2017 kon een terugkeer naar de Ziggo Dome niet uitblijven. Op donderdag 7 en vrijdag 8 november gaan De Lama's Backer in Action met een gloednieuwe show in de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

De Lama's waren van 2004 tot en met 2008 te zien bij BNN. Het programma groeide uit tot één van de meest populaire programma's van Nederland met maar liefst negen seizoenen. In 2006 werd hun succes bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Je komt er met buslijn 300 en 356.

Intocht Sinterklaas

17 november 2019 in Haarlem

Op zondag 17 november zal Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan de binnenstad van Haarlem.

Net als voorgaande jaren heeft de Sint het pittoreske Haarlem uitgekozen om zijn boot aan te leggen aan de kade van het Spaarne. De pakjesboot komt vanuit de richting van Heemstede aangevaren.

Het zal ook dit jaar weer gezellig worden met zingende, dansende en vrolijke Pieten. Nadat de Sint voet aan land heeft gezet stapt hij op de rug van Amerigo om een rondrit door de stad te maken. Aangekomen op de Grote Markt wacht hem een enorm ontvangst met de burgemeester als één van de gespannen wachtende Sint-fans.

Je komt er met buslijn 300, 340, 346 en 356.

We Will Rock You

5 t/m 8 december in Amsterdam

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben 'We Will Rock You' gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musical debuut. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. De spectaculaire show is slechts een korte tijd in Nederland te zien! 

Je komt er met buslijn 300 en 356.