Wil je meer weten over Connexxion Taxi Services? Klik dan hier.

Flowers of Amsterdam Tour

Maak een wandeling in het Amsterdamse Bos, ga lunchen en shoppen in het stadshart van Amstelveen, bezoek het Cobra Museum of geniet van de mooie bloemen in Royal FloraHolland. De Flowers of Amsterdam Tour brengt je er. 

Wandel door het Amsterdamse Bos, ga shoppen in Amstelveen of bezoek het Cobra Museum of Royal FloraHolland

Het Amsterdamse Bos, gelegen aan de rand van de stad, is het grootste park en recreatiegebied van Amsterdam. De weelderige bossen en graslanden bieden volop ruimte voor een ontspannen picknick met familie of vrienden en het park wordt doorkruist door vele kilometers goed gemarkeerde wandel- en fietspaden.

Amstelveen dankt zijn bestaan aan de Amstel, die ooit een cruciale rol heeft gespeeld in de verbinding van Amsterdam met de rest van Nederland. Sindsdien is Amstelveen uitgegroeid tot een levendige stad met volop mogelijkheden voor recreatie en vermaak. Het is ook de op één na groenste stad van Nederland! Cultuur, educatie, evenementen en winkelen zijn slechts enkele van de dingen die in het centrum van Amstelveen te ontdekken zijn.

Bezoek naast het Amsterdamse Bos en Stadshart Amstelveen het geweldige Cobra Museum van moderne kunst en bewonder de bloemen van Nederland in Royal FloraHolland. En voor de vroege vogels: Verbaas je over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen die hier onder jouw ogen geveild worden bij je bezoek in de ochtenduren aan Bloemenveiling Royal Flora Holland in Aalsmeer.’

Hoe werkt het?

  1. Bestel eenvoudig vooraf je e-ticket op deze website
  2. Het e-ticket dat je ontvangt in de bijlage van de e-mail bevat een QR code. Deze QR code geeft je toegang tot onze bussen op de hele dag na de eerste check-in
  3. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar kun je bij de buschauffeur voor slechts € 1 een Kids Dagkaart kopen. Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.
  4. Download onze gratis Discover the Amsterdam Area app. Deze interactieve app is je gids! Kies in de app een tour die je leuk vindt.
  5. Ga naar één van de stops in de tour om je tour te starten. In de app kun je de live locatie van je bus zien.
  6. De app vertelt je alles over alle interessante bezienswaardigheden die je passeert. Een snelle blik of een bezoek aan een museum? Het is aan jou. Geniet van de flexibiliteit van onze bussen die ongeveer elke 10 minuten van alle haltes vertrekken.
  7. Ga lekker in de bus zitten en ontspan tijdens de reis terwijl je je smartphone kan opladen en maak gratis gebruik van de WiFi!

Bestel nu je e-ticket

Download de Discover the Amsterdam Area app!

De gratis Discover the Amsterdam Area app bevat 4 gratis rondleidingen en vertelt je alles over alle interessante bezienswaardigheden die je passeert in 8 talen (Engels, Deutsch, Nederlands, Español, Italiano, Français, Português, 中国). Volg live waar je bus op dat moment is zodat je op tijd klaar bent om uit te stappen of in de bus te stappen.

> Download in de Google Play Store (Android)
> Download in de App Store (iOS)