Hoe laat vertrekt mijn bus? Waar moet ik op- of uitstappen? Hoe lang duurt mijn reis? Al deze nuttige reisinformatie is te vinden op de volgende plekken...

  Connexxion-app

In de Connexxion-app vind je een slimme reisplanner voor alle soorten openbaar vervoer in Nederland. Zo heb je altijd de actuele vertrektijden van Connexxion, dus ook bij vertraging. Ook kun je haltes en buslijnen als favoriet instellen en een push-bericht ontvangen als er wijzigingen of verstoringen op je buslijn zijn. De app is gratis te downloaden.

  Website

Op connexxion.nl vind je ook alle actuele reisinformatie. Als je je registreert op mijnconnexxion.nl kun je zelfs reisadvies op maat krijgen. Kies de lijn(en) die je regelmatig gebruikt. Wij slaan ze voor je op en houden je op de hoogte van wijzigingen die voor jou belangrijk zijn. Bovendien kun je via mijnconnexxion.nl je eigen busboekje samenstellen. Allemaal handig voor thuis en onderweg!

  Twitter @Connexxion

Heb je een vraag over busroutes, kaartsoorten of andere zaken? De hele week worden deze vragen binnen enkele minuten beantwoord door ons social media team. Ook krijg je via dit twitterkanaal alle updates over omleidingen en andere belangrijke informatie.

  Haltes

Bij veel haltes vind je actuele vertrektijden en vertragingsinformatie. Deze informatie is ook altijd te vinden op connexxion.nl. Verder zijn er schermen in de bussen. Op het scherm in de bus vertonen wij de haltes op de route, actuele evenementen en omleidingen.

Terug Home