Op 9 december 2018 gaat in de meeste regio's van Connexxion een nieuwe dienstregeling van start. Dit kan betekenen dat jouw vertrouwde route en aankomst- of vertrektijden wijzigen. Hieronder een overzicht per regio.Amstelland Meerlanden

Vanaf 9 december verandert de dienstregeling in de regio Amstelland-Meerlanden. Diverse routes en vertrektijden zijn aangepast om beter aan de wensen van de reiziger tegemoet te komen. Klik hier voor meer informatie.

Gooi & Vechtstreek

In de regio Gooi & Vechtstreek wordt een aantal nieuwe buslijnen geïntroduceerd. Ook voor sommige al bestaande lijnen gelden wijzigingen. Klik hier voor meer informatie.

Haaglanden

In de regio Haaglanden zijn er geen dienstregelingswijzigingen per 9 december. In februari/maart 2019 worden enkele wijzigingen verwacht. Verdere informatie volgt nog. 

Haarlem-IJmond

Reizigers in Haarlem-IJmond hoeven geen rekening te houden met grote wijzigingen. Wel zullen sommige bussen enkele minuten eerder of later vertrekken. Plan je reis daarom vooraf via onze reisplanner.

Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee

Om beter aan de wensen van de reiziger te voldoen, wijzigen de vertrektijden van de meeste buslijnen in dit gebied. Klik hier voor een overzicht

Noord-Holland Noord

De dienstregeling in de regio Noord-Holland Noord wordt vanaf 9 december vrijwel ongewijzigd voortgezet. Plan je reis op overal.nl

Voorne-Putten en Rozenburg

 Vanaf 9 december verzorgt EBS het vervoer in deze regio. Kijk voor meer informatie op hun website.

Zaanstreek

In de regio Zaanstreek wijzigt de dienstregeling in december niet. In maart 2019 wordt een aantal wijzigingen verwacht. Meer informatie daarover volgt nog.  

Zeeland

Ook in Zeeland wijzigt de dienstregelin in december niet. In maart 2019 worden enkele wijzigingen verwacht. Meer informatie volgt nog. 

Treinen

Valleilijn

Op de Valleilijn blijft de dienstregeling nagenoeg ongewijzigd. Klik hier voor meer informatie

Terug Home