De Gemakskaart is te koop in de bus. De prijs van de Gemakskaart is afhankelijk van de reisafstand (in zones). De maximale reistijd is afhankelijk van het kaartje (30 tot max. 120 minuten) waarbij je 1 keer kunt overstappen.


De Gemakskaart is geldig in alle bussen (ook R-net) van Connexxion in de regio Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee. Het kaartje is alleen te koop bij de buschauffeur en alleen geldig op de dag van afstempeling. Je moet de kaart bij controle kunnen overhandigen. 

 

Betaal met pin!

Vanaf 1 januari 2018 kun je bij aankoop van een vervoerbewijs in de Connexxion bus in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee niet meer met contant geld afrekenen. Reken eenvoudig af met je (buitenlandse) pinpas of creditcard. Dat is makkelijker, sneller en veiliger. Je betaalt bij de buschauffeur en krijgt een papieren kaartje uit de Ticketbox. Het bonnetje is je geldige vervoerbewijs.
 

Welke Gemakskaarten zijn er?

 

  • Gemakskaart € 2,15, t/m twee zones, maximaal 30 minuten na afstempeling, één overstap toegestaan
  • Gemakskaart € 4,35, drie t/m vijf zones, maximaal 45 minuten na afstempeling, één overstap toegestaan. 
  • Gemakskaart € 7,05, zes t/m acht zones, maximaal 90 minuten na afstempeling, één overstap toegestaan.
  • Gemakskaart € 9,25, negen t/m tien zones, maximaal 120 minuten na afstempeling, één overstap toegestaan.
  • Gemakskaart €11,40, elf en meer dan elf zones, maximaal 120 minuten na afstempeling, één overstap toegestaan, geldig op lijn 104 in spitsuren in Voorne Putten.

 

Kinderen (4 t/m 11 jaar) reizen na 9.00 uur altijd gratis met de bus met een Kinder-ritkaart. Vóór 9.00 uur kun je per kind een Gemakskaart van € 2,05 kopen. Kinderen tot en met drie jaar reizen altijd gratis.

 

Terug Home