Een dagje op pad om te winkelen in Gent begint met de Gent Express. Met buslijn 50 van Connexxion ben je er zó!


Gent Express: makkelijk en voordelig

De Gent Express is de speciale bus die 1 juli tot en met 18 augustus maar liefst 7 dagen per week, elk uur rijdt vanuit Middelburg, via Terneuzen naar Gent.

Je bent in maximaal 90 minuten in Gent. Je hoeft je niet druk te maken over de route, de drukte op de weg of het vinden van een parkeerplaats. Je kunt lekker naar buiten kijken, kletsen met je reisgezelschap, muziek luisteren. Je stapt uit in hartje centrum. Bovendien is je busreis erg voordelig en de eerste bus is al om 10.00 uur in Gent!

Bekijk hier de vertrektijden van de Gent Express (pdf)

Tweede Gent Express Dagkaart gratis

Met Lijn 50 Gent Express ben je snel en voordelig in Gent. De eerste bus is er al rond 10.00 uur! Een Gent Express Dagkaart kost € 20,- en de tweede is gratis. Dan reis je dus voor slechts € 10,- per persoon! Kinderen tot 4 jaar reizen ook gratis en kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met het Kidsticket voor € 1,- De Gent Express Dagkaart is uitsluitend te koop bij Connexxion, maar geldt ook op andere lijnen in Zeeland. Je koopt je hem bij de Connexxion buschauffeur. Contant betalen in de bus is niet mogelijk. Je betaalt eenvoudig en snel met je pinpas of creditcard. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je OV-chipkaart gebruiken.

Langer blijven hangen op de Gentse feesten? Dat kan! Connexxion zet in de weekenden van 14 t/m 16 juli en 21 t/m 23 juli speciale nachtbussen in vanuit Gent. Met je OV-chipkaart betaal je voor de nachtbus 12,-. In de voorverkoop is het voordeliger en betaal je slechts € 9,-! Het ticket voor de nachtbus is vanaf 1 juli verkrijgbaar.

Reserveer hier je e-ticket voor de nachtbus

Terug Home