Connexxion heeft een uitdaging voor startups. Connexxion vervoert iedere dag 400.000 reizigers. Deze reizigers reizen voornamelijk met een OV-Chipkaart. Van de overgrote meerderheid daarvan weten we alleen waar ze in en uit checken. Meer (persoons)gegevens hebben we alleen van onze abonnementhouders. Om onze reizigers nog beter van dienst te zijn hebben we meer data van al onze reizigers nodig. Uiteraard willen we die informatie alleen verzamelen op een transparante wijze en volgens de laatste privacy-wetgeving. Hebben jullie daarvoor een perfecte oplossing?
We willen onze reizigers graag beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld door tips te sturen over werkzaamheden en vertragingen op hun gebruikelijke reistraject. Of door advies te geven over gunstige abonnementen afgestemd op bijvoorbeeld de reisfrequentie. Maar ook om bijvoorbeeld busroutes beter af te kunnen stemmen op de behoefte van onze reizigers en daar vragen over te kunnen stellen.

Ben jij een startup of scale-up met een innovatieve oplossing en denk je ons hierbij te kunnen helpen? Dan zien we je oplossing graag tegemoet! Klik hier voor meer informatie>>
Terug Home