Zinderende Zomertour Zeeland

Ga mee op Zomertour! Deze zomer krijg je 50% korting op een dagkaart of een groepsticket! Zo reis je voor maar € 11,08 de hele dag door heel Zeeland, of voor € 17,50 als je met z’n allen gaat. Kinderen van 4 tot 12 reizen de hele zomervakantie voor maar €1,00 met een Kids dagkaart.

Koop online je kaartje

Dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig de hele dag met de bus

Regio Zeeland
Eén dag geldig
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen
Vanaf € 11,08

Dal dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig met de bus in de daluren

Regio Zeeland
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u. In het weekend en op feestdagen de gehele dag geldig.
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen, uitgezonderd lijn 19 en 395. En uitgezonderd lijn 42 en 50 (op Belgisch grondgebied).
Vanaf € 8,-

Groepsticket Zeeland/HWGO

Reis een hele dag onbeperkt met 4 t/m 7 personen

Zeeland en Hoeksche Waard - Goeree Overflakkee
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u. In het weekend en op feestdagen de gehele dag geldig.
Onbeperkt reizen voor 4 t/m 7 personen in alle Connexxion bussen
Vanaf € 17,50

Hoe werkt het?

  • Koop je ticket online of bij de busschauffeur in de bus. Reken eenvoudig af met een pinpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk. Het kaartje is niet te koop in de buurtbussen.
  • De actie loopt van 14 juli t/m 4 september en kaarten die je in deze periode koopt, zijn de hele periode geldig.

Je chauffeur is jouw gids door Zeeland!

De tips zijn afkomstig van onze collega’s op de bussen in de regio. Wil je meer weten? Vraag het je chauffeur. Hij of zij helpt je op weg in jouw Zinderende Zomertour.

REISTIPS

Waar kan je heen? In de regio Zeeland is van alles te zien en te beleven deze zinderende zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van…

Kust van Walcheren

Het Zeeuwse eiland Walcheren staat bekend om de vele mooie stranden en om zijn hoge duinen. In Zoutelande vind je zelfs de hoogste duin van Zeeland!
Ons reisadvies: lijn 52 – 53

Goes

Als je Zeeland bezoekt, mag Goes niet aan je lijstje ontbreken. Goes staat bol van de geschiedenis. Bijvoorbeeld in Museum de Bevelanden of de Grote Markt met het monumentale Stadhuis.
Ons reisadvies: lijn 20 of 132

Zierikzee

Ah, Zierikzee! Zierikzee is ideaal voor een zomerse vakantiedag. Met maar liefst 568 monumenten, Zeeuwse straatjes en een breed aanbod aan fijne winkels, cafés en restaurants is er voor iedereen iets te vinden.
Ons reisadvies: lijn 132 of 133

Gent

Met je ticket of Groepsticket kun je ook naar Gent. En wie wil er nou niet naar Gent? Zeker als je zin hebt in shoppen, cultuur opsnuiven of lekker eten, is er geen betere bestemming te bedenken dan deze prachtige middeleeuwse stad in Vlaanderen. De Gentenaren weten wat goed leven is!
Ons reisadvies: Alleen op zaterdag en zondag. Vanuit Goes met lijn 20 of vanuit Oostburg met lijn 1 met als aansluiting lijn 50.