Zinderende Zomertour Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee

Ga mee op Zomertour! Deze zomer krijg je 50% korting op een dagkaart of een groepsticket! Zo reis je voor maar € 9,- de hele dag door Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Drie kinderen van 4 t/m 11 jaar mogen gratis meereizen!

Koop online je kaartje

Groepsticket Zeeland/HWGO

Reis een hele dag onbeperkt met 4 t/m 7 personen

Zeeland en Hoeksche Waard - Goeree Overflakkee
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u. In het weekend en op feestdagen de gehele dag geldig.
Onbeperkt reizen voor 4 t/m 7 personen in alle Connexxion bussen
Vanaf € 17,50

Samen Uit Dagkaart

Voordelig dagje weg met de familie

Regio Hoeksche Waard Goeree-Overflakkee
Eén dag geldig
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen (ook R-net)
Vanaf € 9,-

Hoe werkt het?

  • Koop je ticket online of bij de busschauffeur in de bus. Reken eenvoudig af met een pinpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk. Het kaartje is niet te koop in de buurtbussen.
  • De actie loopt van 14 juli t/m 4 september en kaarten die je in deze periode koopt, zijn de hele periode geldig.

Je chauffeur is jouw gids door Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee!

De tips zijn afkomstig van onze collega’s op de bussen in de regio. Wil je meer weten? Vraag het je chauffeur. Hij of zij helpt je op weg in jouw Zinderende Zomertour.

REISTIPS

Waar kan je heen? In de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee is van alles te zien en te beleven deze zinderende zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van…

Ouddorp

Zin in zon, zee en strand? Dan moet je naar Ouddorp. Met een strand van 18 km lang is dit de beste familiebadplaats van de hele regio. Dus koop een groepsticket en stap in de bus!
Ons reisadvies: lijn 104


Renesse

Zinderende vakantieprikkels aanwakkeren? Renesse heeft prachtige stranden, strandpaviljoens, restaurants en cafés in overvloed… Dit is een dagje eropuit met de garantie voor dat heerlijke vakantiegevoel.
Ons reisadvies: lijn 104

Recreatieoord Binnenmaas

Speelplezier, evenementen en eindeloze waterpret voor het hele gezin: dat beleef je bij het Recreatieoord de Binnenmaas. Vergeet je zwemkleding niet!
Ons reisadvies: lijn 167

Dordrechts Centrum

Heb je ZIN in cultuur en historie? Dan is een dagje Dordrecht een aanrader. Wist je dat Dordrecht de oudste stad van Holland is? Bezoek het Dordrecht Museum, de Grote kerk of de Groothoofdspoort, of slenter door de straten waar je vanzelf de geschiedenis voelt ademen.
Ons reisadvies: lijn 166