Dienstregeling 2023 gaat van start op zondag 11 december. Lees meer >>

Ontdek HEEL Zeeland voor HALF geld. Wij brengen je!

Reis nu de laatste 2 maanden van 2022 met de bus door heel Zeeland voor de helft van de prijs! Een Dal-Dagkaart van Connexxion kost nu slechts €8,- (i.p.v. €16,-). Heb jij zin om mosselen te eten in Brouwershaven of juist een dagje te winkelen in Zierikzee? Wat je plan ook is: wij brengen je! Met het ticket kan je één volle dag onbeperkt reizen en zo vaak overstappen als je wil. De actie is geldig van 1 november t/m 31 december.

Koop online je kaartje

Dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig de hele dag met de bus

Regio Zeeland
Eén dag geldig
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen
Vanaf € 11,08

Dal dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig met de bus in de daluren

Regio Zeeland
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u. In het weekend en op feestdagen de gehele dag geldig.
Reis onbeperkt in alle Connexxion bussen
Vanaf € 8,-

Dagje uit

Een dagje uit of weekendje weg in de leukste provincie van Nederland? Ontdek de regio per bus, met Connexxion! Wij brengen je naar alle bezienswaardigheden in Zeeland. Bezoek bijvoorbeeld op 10 en 11 december de betoverende kerstmarkt in Goes of proef de beste Zeeuwse mosselen in Yerseke of Bruinisse zijn, dé echte mosseldorpen van Zeeland.

Een volle dag onbeperkt reizen

  • Bestel je ticket online of koop je ticket bij de buschauffeur in de bus. Reken eenvoudig af met creditcard of pinpas. Contant betalen is niet mogelijk. Het kaartje is niet te koop in buurtbussen. 
  • De Dal-Dagkaart van Connexxion is op werkdagen geldig na 9 uur, in het weekend en op feestdagen de gehele dag.
  • De actie loopt van 1 november t/m 31 december 2022. Kaarten die je koopt in deze periode, zijn de hele periode geldig. 

Toerist in eigen land

Voor cultuursnuiven ben je in Zeeland aan het goede adres. En over het vervoer hoef je je geen zorgen te maken: alles is geregeld door Connexxion. Ga naar Zierikzee, een van de gezelligste stadjes van Zeeland. De stad aan de Oosterschelde telt meer dan vijfhonderd monumenten en de vele winkels maken de stad ook geschikt voor een dagje shoppen. Of leer meer over de geschiedenis van hoofdstad Middelburg tijdens een rondvaart door de grachten. Maar let op! Tijdens het varen langs de historische gevels moet je geregeld bukken: Middelburg heeft veel lage bruggetjes, waar je anders niet onderdoor kan varen.

Extra studentenkorting

Met fikse korting naar je vrienden of op visite bij je ouders in het weekend? Met deze aanbieding kunnen studenten met 50% korting in heel Zeeland reizen – een stuk goedkoper dan de reguliere studentenkorting in het weekend.