Dienstregeling 2023 gaat van start op zondag 11 december. Lees meer >>

Ontdek HEEL HWGO voor HALF geld. Wij brengen je

Samen uit voor de helft van de prijs. Reis met twee personen een volle dag onbeperkt in Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee voor maar €9,- (i.p.v. €18,-). Tot 1 januari 2023 krijg je maar liefst 50% korting op een Samen-uit-dagkaart van Connexxion. Een dagje Dordrecht of op bezoek bij familie? Wat je plan ook is: wij brengen je! De actie is geldig van 1 november t/m 31 december.

Koop online je kaartje

Samen Uit Dagkaart

Voordelig dagje weg met de familie

Regio Hoeksche Waard Goeree-Overflakkee
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u. In het weekend en op feestdagen de gehele dag geldig.
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen (ook R-net)
Vanaf € 9,-

Toerist in eigen land

Maak een fietstocht over de Erasmusbrug in Rotterdam en beklim de 185 meter hoge Euromast, voor een panoramisch uitzicht over de stad. Regent het? Ga shoppen in winkelcentrum Zuidplein, het overdekte winkelcentrum van Rotterdam. Of bezoek het pittoreske Dordrecht, een van de oudste steden van Nederland. Begin de stadswandeling bij de stadspoort, loop langs de Grote Kerk en ga naar binnen bij het Dordrechts Museum. Connexxion brengt je naar de leukste bezienswaardigheden in eigen land.

Een volle bak onbeperkt reizen

  • Bestel je ticket online of koop je ticket bij de buschauffeur in de bus. Reken eenvoudig af met creditcard of pinpas. Contant betalen is niet mogelijk. Het kaartje is niet te koop in buurtbussen. 
  • Met het ticket kan je één volle dag onbeperkt reizen en zo vaak overstappen als je wil. 
  • De Samen-uit-dagkaart is op werkdagen geldig na 9 uur, in het weekend en op feestdagen de gehele dag en is te gebruiken in alle bussen (ook R-net) van Connexxion in de regio Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee. 
  • De actie loopt van 1 november t/m 31 december 2022. Kaarten die je koopt in deze periode, zijn de hele periode geldig.

Struinen over de markt

Heb je zin in een dagje uit maar voelt het als een grote onderneming? Ontdek de regio dan per bus. Alles is voor je geregeld. Struin over de weekmarkt in het centrum van Oud-Beijerland. De markt staat midden in de stad en wordt daarom ook wel de mooiste markt van Nederland genoemd. Haal een frisse neus tijdens een wandeling over het strand in badplaats Ouddorp of maak een rondvaart op het Grevelingenmeer.

Dagje uit met de kids

Met de Samen-uit-dagkaart reis je niet alleen met z’n tweeën, maar mag je zelfs drie kinderen tot 12 jaar gratis meenemen. Perfect voor een dagje uit met het gezin. Bezoek bijvoorbeeld kinderboerderij de Boezemvriend, of laat de kinderen dwalen door het maisdoolhof bij de Koningshoeve. Zelf relaxen terwijl de kinderen spelen? Ga dan naar natuurspeeltuin De Oude Tol, waar je heerlijk op het terras van het gelijknamige restaurant kan vertoeven. Kinderen onder de vier jaar reizen gratis.

Studentenkorting

Met fikse korting naar je vrienden of op visite bij je ouders in het weekend? Met deze aanbieding kunnen studenten met 50% korting in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee reizen – een stuk goedkoper dan de reguliere studentenkorting in het weekend.