Vijf vragen aan Jenny

Jenny kent vele takken binnen Connexxion. Eerder werkte zij bij taxi, later als touringcar chauffeuse en sinds enige tijd als buschauffeuse. We hebben Jenny vijf vragen gesteld over haar dagelijkse werkzaamheden. Jenny: "De reiziger naar de plek van bestemming brengen is het mooiste dat er is!"

Hoe ben je bij Connexxion terecht gekomen?

Na mijn taxichauffeuravontuur bij Connexxion Hoorn, ben ik touringcar chauffeur geworden.
Maar omdat ik vaak van huis was, ben ik het dichterbij huis gaan zoeken. En zo kwam ik weer bij Connexxion Hoorn terecht, als buschauffeuse.

Wat vind je het aller leukste aan je baan?

De gezelligheid van mijn collega’s, het besturen van de bus, de spanning op de weg en dat elke dag weer anders verloopt. Geen dag is hetzelfde.

Wat wil je de reizigers meegeven?

Om het reizen met de bus nog makkelijker te maken raad ik je aan de apps van Connexxion en Overal te downloaden. Je kunt zien waar de bus rijdt. Daarnaast is de app Mijn ov een aanrader, zo kun je altijd controle over je OV chipkaart houden. Bijvoorbeeld als je hem ben verloren of bent vergeten uit te checken.  

Waar ben je trots op?

Trots ben ik op mijn man en kinderen die mij hier altijd in hebben gesteund. Trots op het feit dat mijn man en ik eerst op de touringcar zaten en nu samen op de lijnbus. Trots als ik mijn kinderen in de bus krijg die op weg naar school gaan. Dat is mooi om te zien! Trots dat we samen een mooi gezin vormen van 7 personen, een leuk huis hebben en een prachtige baan in hetzelfde bedrijf.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Als ik alle reizigers weer op hun bestemming heb kunnen brengen en als ik weer even heerlijk heb gelachen met mijn collega’s. Dan is het een geslaagde dag geweest. Maar hé, dat is dus elke dag!