Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Deelfiets Amstelveen en Aalsmeer

Wil je niet het laatste stuk lopen tussen de bushalte en jouw eindbestemming? Dan is het huren van een deelfiets een uitkomst. Op een aantal plekken in Amstelveen en Aalsmeer staan deelfietsen van aanbieder FlickBike klaar.
De fietsen zijn herkenbaar in de kleuren rood/zwart van onze snelle R-net bussen. FlickBike zorgt dat de deelfietsen in orde blijven en dat er voldoende fietsen aanwezig zijn op de OV-knooppunten, zodat de kans klein is dat je misgrijpt.

Het aanbieden van deelfietsen is een pilot. Connexxion en Flickbike kijken in goede samenwerking met gemeenten Amstelveen en Aalsmeer en Vervoerregio Amsterdam hoe de deelfiets een volwassen onderdeel gaat vormen van de hele deur tot deur reis.

FlickBike

FlickBike is een persoonlijke dienst, die gebruik maakt van achteraf betalen. De kosten zijn € 1,- per half uur. Iedere maand wordt een factuur opgemaakt van al jouw ritten. Deze is te vinden in de FlickBike app onder "My Invoices". Je kunt betalen met Automatische Incasso (SEPA), Visa of Mastercard.

Lees meer over het gebruik van de deelfietsen op de website van FlickBike.

Download de app

Om te zien waar de fietsen staan en een fiets te reserveren, download je de FlickBike app en maak je een account aan:

Andere gebieden

Deelfiets Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Wil je het laatste stuk niet lopen? Huur dan een deelfiets van Donkey Republic in Hoofddorp of Nieuw-Vennep.

Deelfiets Noord-Holland

In Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Velsen, Beverwijk, Driehuis, Den Helder, Den Oever, Schagen en Huizen staan deelfietsen van Uw Deelfiets klaar.