Let op! Op Koningsdag geldt de zaterdagdienstregeling. Check voor je vertrek de reisplanner.

Zakelijk vervoer

Connexxion Business Tax biedt dag en nacht in heel Nederland een betrouwbare service in zakelijk vervoer. Deze dienstverlening staat geheel in het kader van kwaliteit waarbij persoonlijke wensen centraal staan.

Connexxion Business Tax

Connexxion Business Tax rijdt met voertuigen en met chauffeurs die service op maat bieden aan topmanagers en beleidsmakers, voor wie alleen topkwaliteit goed genoeg is. Comfort en persoonlijke aandacht behoren dan ook tot de essentie van Connexxion Business Tax.

Met een uitgebreid wagenpark en uitstekend opgeleide chauffeurs kunnen wij voldoen aan al je wensen en eisen.

Zakelijk vervoer op maat

Samen met ons aanspreekpunt bespreek je de beste oplossing voor je vervoersvraag. Vanzelfsprekend word je of je gast op tijd opgehaald en arriveer je op tijd. Reistijd is bruikbare werktijd in het persoonlijk service concept. De wensen op het gebied van zakelijk vervoer worden op maat ingevuld en waar nodig onmiddellijk bijgesteld. Daarmee zijn we een betrokken serviceverlener die alles in het werk stelt om zakelijk vervoer om te zetten in tijdwinst voor jou, je relaties en je gasten.

Ons wagenpark

Het wagenpark is omvangrijk genoeg om aan elke vraag te kunnen voldoen. Voertuigtypen en modellen kun je opvragen bij de afdeling zakelijk via onderstaande contactgegevens.

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Zij brengen je vaardig en veilig op de plaats van bestemming. Daarbij omringen zij je met alle aandacht en denken pro-actief mee en zijn flexibel in onvoorziene omstandigheden. We hanteren hoge normen en waarden voor onze dienstverlening. Wie de diensten van onze chauffeurs en voertuigen inroept, kan ongestoord werken. Onze medewerkers zetten zich voor 100% in om het je vooral nog beter naar de zin te maken.

Contact met Connexxion Business Tax

Voor een persoonlijk aanbod kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande contact gegevens:

Connexxion Business Tax
Houtwijklaan 20, Den Haag
Telefoon 070 319 1516 (24/7)

Online reserveren

Je kunt ook online een reservering maken.