Zeeland Zomer Tour

Wil jij deze zomer goedkoop door Zeeland reizen? Dat kan in de maanden juli en augustus. Voor iedereen die een dal-dagkaart of een dagkaart koopt geldt 1+1 gratis!
Dit jaar zullen er geen zomerbussen lijn 814 en 833 door Zeeland rijden.
Wel is er in Zeeland een erg leuke actie gedurende de zomerperiode op alle Connexxion lijnen in Zeeland. Lees voor onze 1+1 gratis actie hieronder verder.

Doe samen de Zeeland Zomer Tour 1+1 gratis

Reis je tussen 30 juni en 31 augustus met een dal-dagkaart of met een dagkaart? Dan mag je gratis iemand meenemen in de bus. Hier geldt dus 1+1 Gratis! Je reist met 2 personen op 1 dal-dagkaart of op 1 dagkaart.

Een dal-dagkaart kost € 14,80 en een dagkaart kost € 21,15.
Zo reis je samen al voor € 7,40 per persoon met een dal-dagkaart en voor € 10,58 per persoon met een dagkaart.

Geldigheid:

  • De dagkaart is de hele dag geldig op alle Connexxion bussen in heel Zeeland, met uitzondering van lijn 42 op Belgisch grondgebied.
  • De dal-dagkaart is geldig vanaf 09.00 uur op maandag t/m vrijdag en in het weekend de hele dag. Hij geldt op alle Connexxion bussen in Zeeland, met uitzendering van lijn 19, 395, 42 (op Belgisch grondgebied) en 50 (naar Gent).

Lijn 50 Gent Express

Wil je graag een dagje naar Gent? Een dagkaart op lijn 50 naar Gent kost € 21,15. En ook hier geldt 1+1 Gratis! Je reist dus met 2 personen op 1 dagkaart.

Waar is de dal-dagkaart en dagkaart te koop

Koop je dal-dagkaart of dagkaart eenvoudig bij de buschauffeur in de bus. Geef aan dat je samen reist en ontvang een gratis ticket van de buschauffeur.

Kaartjes

Dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig de hele dag met de bus

Regio Zeeland
Eén dag geldig
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen
€ 21,15
Meer info Te koop bij de buschauffeur

Dal-Dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig met de bus in de daluren

Regio Zeeland
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen, uitgezonderd lijn 19 en 395. En uitgezonderd lijn 42 en 50 (op Belgisch grondgebied).
€ 14,80
Meer info Te koop bij de buschauffeur