Dagkaart en Dal-Dagkaart 1+1 gratis

Ga je in de voorjaarsvakantie een dagje weg? Neem samen de bus!
Want vanaf 22 februari tot en met 1 maart mag je gratis iemand meenemen als je een Dal-Dagkaart of een Dagkaart aanschaft in de voorjaarsvakantie. Hier geldt dus 1+1 gratis! Je reist met 2 personen op 1 Dal-dagkaart of op 1 Dagkaart.

Prijs?

Een dal-dagkaart kost € 15,00 en een dagkaart kost € 21,50
Zo reis je samen al voor € 7,50 per persoon met een dal-dagkaart en voor € 10,75 per persoon met een dagkaart.

Ga bijvoorbeeld een dagje naar Gent

Wist je dat je nog steeds ieder weekend met lijn 50 naar Gent kunt? Buiten het zomerseizoen rijdt lijn 50 nog steeds af en toe door naar Gent.
Wil je graag een dagje naar Gent? Een dagkaart op lijn 50 naar Gent kost € 21,50. En ook hier geldt 1+1 Gratis! Je reist dus met 2 personen op 1 dagkaart. De Dal-Dagkaart is niet geldig naar Gent.

Bekijk de actuele dienstregeling van lijn 50 via onze reisplanner.

Ook kinderen tot 12 jaar reizen voordelig

Een dagje eropuit met het hele gezin kan in de voorjaarsvakantie ook heel voordelig. Kinderen tot 12 jaar kunnen op één kaartje de hele voorjaarsvakantie gratis reizen.

De eerste keer kun je een kaartje voor €1,- kopen bij de chauffeur. Bewaar dit kaartje goed, want dit kaartje kun je de volgende keer in de vakantie aan de buschauffeur geven. Hij of zij ruilt het kaartje dan om voor een nieuw dagkaartje. Bewaar ook dat kaartje goed want de volgende keer kun je deze ook weer inruilen voor een nieuw gratis kaartje. En dit kun je de hele vakantie herhalen.

Wanneer geldig?

  • De Dagkaart is de hele dag geldig op alle Connexxion bussen in heel Zeeland, met uitzondering van lijn 42 op Belgisch grondgebied.
  • De Dal-Dagkaart is in het weekend de hele dag geldig. Hij geldt op alle Connexxion bussen in Zeeland, met uitzendering van lijn 19, 395, 42 (op Belgisch grondgebied) en 50 (naar Gent).

Koop nu je e-ticket

Dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig de hele dag met de bus

Regio Zeeland
Eén dag geldig
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen
€ 21,50

Dal dagkaart Zeeland

Gemakkelijk en voordelig met de bus in de daluren

Regio Zeeland
Eén dag geldig, op werkdagen na 9.00u
Onbeperkt reizen in alle Connexxion bussen, uitgezonderd lijn 19 en 395. En uitgezonderd lijn 42 en 50 (op Belgisch grondgebied).
€ 15,-