Omleiding Oostzaan

Tot en met half november geldt er een grote omleiding in Oostzaan voor lijn 392 en N92. Let op: Dit is een aanvulling op de huidige omleiding.
 

Lijn 392

Maandag 21 oktober t/m zaterdag 9 november:

In Oostzaan kan lijn 392 in beide richtingen niet door het dorp rijden. Zodoende vervallen de haltes Weerpad/Wachterstraat, Wateringbrug, Viaduct, De Dors, De Kunstgreep, Lisweg en De Kolk voor lijn 392. Lijn 392 stopt daarom in beide richtingen op de tijdelijke halte Kolkweg (richting Zaandam doet lijn 392 dit momenteel al). Tussen de halte Kolkweg en Amsterdam Noord is de route normaal.

Er rijdt een pendelbusje tussen De Vlinder en De Kunstgreep. Deze stopt op alle tussenliggende haltes. Desondanks raden wij alle reizigers met klem aan om met eigen voor- en natransport naar de tijdelijke halte Kolkweg te reizen om daar op lijn 392 te stappen. De capaciteit van het pendelbusje is niet toereikend om iedereen te kunnen vervoeren (zie dienstregeling voor de vertrektijden).

Zondag 10 november t/m zaterdag 16 november:

Lijn 392 kan in beide richtingen niet over de gehele Zuideinde rijden. Zodoende vervallen de haltes Weerpad/Wachterstraat, Wateringbrug, Viaduct, De Dors, De Kunstgreep, Lisweg, De Kolk, Zuideinde 239, Zuideinde 319 en Molenaarsweg. Lijn 392 rijdt rechtstreeks tussen De Vlinder en halte P.A. van Heijningestraat en stopt onderweg enkel op haltes Barndegat en Molenaarsweg (halte EBS-lijn 125).

Er rijdt een pendelbusje tussen De Vlinder en halte Lisweg (via De Kunstgreep). Deze stopt op alle tussenliggende haltes. Voor de overige haltes is geen vervanging mogelijk. Wij raden reizigers desondanks met klem aan om met eigen voor- en natransport naar De Vlinder of Barndegat te reizen om daar op lijn 392 (of 391, 394 of 395) te stappen richting Amsterdam en Zaandam.

Vanaf zondag 17 november zijn de werkzaamheden in Oostzaan voorbij en rijdt lijn 392 weer zoals gebruikelijk in beide richtingen door het dorp.

Lijn N92

Donderdag 7 november t/m zaterdag 9 november:

Richting Amsterdam kan lijn N92 niet door het dorp rijden. Zodoende vervallen de haltes Weerpad/Wachterstraat, Wateringbrug, Viaduct, De Dors, De Kunstgreep, Lisweg en De Kolk voor lijn N92. Lijn N92 stopt daarom op de tijdelijke halte Kolkweg. Tussen de halte Kolkweg en Amsterdam is de route normaal.

Richting Zaandam rijdt lijn N92 de huidige omleiding (via De Dors).

Donderdag 14 november t/m zaterdag 16 november:

Richting Amsterdam kan lijn N92 niet over de gehele Zuideinde rijden. Zodoende vervallen de haltes Weerpad/Wachterstraat, Wateringbrug, Viaduct, De Dors, De Kunstgreep, Lisweg, De Kolk, Zuideinde 239, Zuideinde 319 en Molenaarsweg. Lijn N92 rijdt zodoende richting Amsterdam rechtstreeks tussen De Vlinder en halte P.A. van Heijningestraat en stopt onderweg enkel op halte Barndegat.

Richting Zaandam rijdt lijn N92 de huidige omleiding (via De Dors), maar kan niet halteren op de haltes Molenaarsweg, Zuideinde 319, Zuideinde 239 en Kolkweg, en rijdt zodoende tussen haltes P.A. van Heijningestraat en De Dors rechtstreeks.

Vanaf zondag 17 november zijn de werkzaamheden in Oostzaan voorbij en rijdt lijn N92 weer zoals gebruikelijk in beide richtingen door het dorp.

Pendelbusje

Maandag 21 oktober t/m zaterdag 9 november: De Vlinder – De Kunstgreep v.v. via de Kerkstraat

  • Ma t/m vr: tussen 6:30 en 22:30, elk kwartier, ’s avonds elk halfuur
  • Zaterdag: tussen 7:30 en 22:30, elk kwartier, ’s avonds elk halfuur
  • Zondag: tussen 8:30 en 22:30, elk halfuur
  • Stopt op alle tussenliggende haltes

Zondag 10 november t/m zaterdag 16 november: De Vlinder – De Kunstgreep – Lisweg v.v. via de Kerkstraat

  • Ma t/m vr: tussen 5:30 en 25:00, in de ochtendspits elke 7,5 minuut, daarbuiten elk kwartier, ’s avonds elk halfuur (op koopavond elk kwartier)
  • Zaterdag: tussen 6:30 en 25:00, elk kwartier, ’s avonds elk halfuur
  • Zondag: tussen 7:30 en 25:00, elk halfuur
Dienstregeling in tabel>>