Reis alleen als dat echt nodig is en draag een mondkapje. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Werkzaamheden Rijksstraatweg

Provincie Noord-Holland en gemeente Haarlem werken samen aan beter openbaar vervoer. Het belangrijkste punt van dit plan is het realiseren van Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV), onder andere tussen Haarlem, IJmuiden en Beverwijk. Een aantal jaar geleden is besloten dat de route in Haarlem via de Schoterweg en de Rijksstraatweg loopt. Voor een betere doorstroming van de bus en een grotere veiligheid voor fietsers moeten meerdere kruisingen langs deze route beter worden ingericht. Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd tussen november 2019 en september 2020.

Wil je op de hoogte blijven van de veranderingen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de routes van de bussen tijdens de werkzaamheden aan de Rijksstraatweg in Haarlem. De werkzaamheden starten in februari 2020 en zullen duren tot juli 2020
Schrijf je in via de onderstaande button.

Impact werkzaamheden op jouw reis

Februari tot en met juli 2020

Tussen februari en juli 2020 worden de omvangrijkste werkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen belangrijke gevolgen hebben voor de doorstroming van het verkeer op de Rijksstraatweg. Wat de gevolgen voor het openbaar vervoer zijn, wordt hieronder per buslijn beschreven.

Nieuwe dienstregeling Haarlem-IJmond

Per 15 december gaat er in regio Haarlem een nieuwe dienstregeling in. Bekijk wat er allemaal verandert.

Vervoerbewijzen Haarlem-IJmond

In Haarlem-IJmond zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.