Reisinspiratie Haarlem-IJmond

In februari 2020 staan er in Haarlem-IJmond weer leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

Reisinspiratie februari 2020

De Bazaar Beverwijk 1 februari t/m 29 februari

De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 vierkante meter outlets, winkels, kraampjes en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirende omgeving die je moet ervaren! Neem lijn 59, 71, 72, 73, 74, 76, 78 of 79 naar Beverwijk Station, vanaf hier is het 15 minuten lopen of neem lijn 76 naar de halte Beverwijk, Zwarte Markt.

Geluksroute Haarlem 1 & 2 februari

Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Op 1 en 2 februari zullen veel geluksbrengers dat weer doen in Haarlem. Voor de 6e keer zullen velen weer door de stad gaan om groot en klein geluk deelachtig te worden om zo voor één weekeinde Haarlem de gelukkigste stad van Nederland te maken. Neem lijn 73, 81 of 385 naar de halte Haarlem, Station.

Gluren bij de Buren Haarlem 9 februari

Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Haarlem voor de deur! Op zondag 9 februari worden de huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Er kan door heel Haarlem en Bloemendaal gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 161 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen wat resulteert in 469 optredens. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn. Neem lijn 73, 81 of 385 naar de halte Haarlem, Station. Voor meer informatie kijk op www.glurenbijdeburen.nl/haarlem.

Zandvoort Light Walk 22 februari

Ontdek Zandvoort op een bijzondere manier: in het donker en verlicht door prachtige lichtkunstwerken! Op zaterdag 22 februari schijnt Le Champion een nieuw licht op Zandvoort tijdens Zandvoort Light Walk. Het gloednieuwe wandelevenement tovert Zandvoort voor één avond om tot een lichtjeswalhalla. Wandel over het strand en door het sfeervolle centrum van Zandvoort terwijl je langs tal van indrukwekkende light acts komt die van Zandvoort één groot lichtjesparadijs maken. Je komt ogen te kort! Met drie verschillende afstanden zit er voor iedereen een mooie route bij. Ga je voor 18 of 14 kilometer? Of wandel je met jouw gezin de Family Walk van 6 kilometer. Wandel met je vrienden, familie of wandelmaatjes en geniet van een adembenemende avondwandeltocht door Zandvoort. Neem lijn 80 naar de halte Zandvoort, Centrum.

Ook interessant

Reisinspiratie Gooi en Vechtstreek

Welke activiteiten zijn er deze maand in Gooi en Vechtstreek? Met de bus kom je er eenvoudig.

Vervoerbewijzen Haarlem-IJmond

In Haarlem-IJmond zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.