Reisinspiratie Haarlem-IJmond

In november 2019 staan er in Haarlem-IJmond weer leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

Reisinspiratie november 2019

Real life Halloween Escape Experience, Beverwijk 1 t/m 3 november

Tijdens Halloween, loopt de engste route van Nederland dwars door Beverwijk. Durf jij tijdens Halloween deze route te trotseren? Wat kun je verwachten tijdens Halloween Escape Experience? Tijdens Night of Darkness 2019 kun je op verschillende tijden beginnen aan de engste Halloween Escape Room Experience van Nederland. Deelname is in groepen van minimaal vier en maximaal zes personen. Elke area heeft een tijdsslot waarbinnen de oplossing moet worden gevonden om door te kunnen gaan naar de volgende puzzel. Tussen de escape experiences door moet je op je hoede blijven om niet geraakt te worden door één van de scherpschutters, want dat kost tijd… Gelukkig zijn er leden van je team bewapend met een lasergun en kunnen zij bij elke voltreffer weer seconden winnen voor het team. Neem lijn 59, 71, 72, 73, 74, 78 en 79 naar halte Beverwijk Station, vanaf daar rijden er pendelbussen naar de Vuurlinie.

KLM Urban Trail Haarlem 10 november

Op zondag 10 november krijgen sportievelingen opnieuw de mogelijkheid om al hardlopend bijzondere gebouwen in Haarlem te verkennen.
Tijdens de tweede KLM Urban Trail Haarlem krijgen de deelnemers veel moois te zien onderweg op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km door de Haarlemse binnenstad.
Rennen door de concertzaal Philharmonie of in je hardloopshirt een muziekoptreden bijwonen in de prachtige Stadsschouwburg van Haarlem. Dat kan normaal natuurlijk niet, maar op zondag 10 november is het allemaal mogelijk. Na de finish worden de deelnemers beloond met een unieke medaille en een heerlijk ontbijt. Neem lijn 2, 3, 73 of 300 naar de halte Haarlem, Centrum/Verwulft.

WijnSpijs Wandeling Haarlem 10 november

Ter ere van Gastronomische Hoofdstad Haarlem organiseert WijnSpijs deze bijzondere WijnSpijs Wandeling XXL in samenwerking met Haarlem Marketing. Daar moet je bij zijn!
Op 10 november staan dé WijnSpijs restaurants voor je klaar en kun je samen met alle Haarlemse foodies gaan genieten van deze ultieme WijnSpijs Wandeling.Wandel door onze prachtige stad en laat je onderweg verrassen door de sommeliers en chefs. Heerlijke wijnen en prachtige signature dishes? Neem lijn 2, 3, 73 of 300 naar de halte Haarlem, Centrum/Verwulft.

Avond Sinterklaas intocht Beverwijk 16 november

Op 17 november zal Sinterklaas weer aankomen in de haven van Beverwijk. Met zijn stoomboot en Pieten zullen zij rond 18.00 uur voet aan wal zetten. De intocht zal magisch zijn met vele lichtjes en lampionnen. En een spectaculair ontvangst met vuurwerk. Kom allen kijken bij dit unieke feest. Neem lijn 59, 71, 72, 73, 74, 78 en 79 naar halte Beverwijk Station.

Castle Christmas Fair Velsen - Zuid 28 november t/m 1 december

De historische locatie Buitenplaats Beeckestijn wordt het toneel van dé kerstmarkt in Noord-Holland. Een gezellige kerstbeleving rondom de enorme historische tuin van Buitenplaats Beeckestijn. De perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar. Een complete kerstbazaar met een exclusief muzikaal programma, culinaire verwennerijen en een breed scala aan allerhande kerstproducten en -cadeautjes. Circa 20.000 bezoekers zullen worden meegenomen in de wondere winterwereld van de Castle Christmas Fair 2019 op Buitenplaats Beeckestijn te Velsen - Zuid. Neem lijn 74 naar halte Velsen - Zuid,Beeckesteijn of de lijn 382 halte Parkweg.

Ook interessant

Reisinspiratie Gooi en Vechtstreek

Welke activiteiten zijn er deze maand in Gooi en Vechtstreek? Met de bus kom je er eenvoudig.

Vervoerbewijzen Haarlem-IJmond

In Haarlem-IJmond zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.