Reisinspiratie Haarlem-IJmond

In september 2019 staan er in Haarlem-IJmond weer leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

Reisinspiratie september 2019

Schalkwijk aan Zee Festival Haarlem 1 september

Op zondag 1 september vindt het Schalkwijk aan Zee festival voor het zevende jaar plaats aan de Molenplas in Haarlem-Schalkwijk! Het wordt een gezellige, culturele dag voor jong en oud bomvol livemuziek, theater, lekker eten en andere leuke activiteiten! Neem lijn 73 naar de halte Haarlem, Baronie vanaf hier is het 9 minuten lopen.

De Historic Grand Prix Zandvoort 6 t/m 8 september

De Historic Grand Prix Zandvoort heeft weer een internationaal topprogramma gepresenteerd met meer dan 80 jaar aan autosporthistorie. In het weekend van 6, 7 en 8 september 2019 verandert Circuit Park Zandvoort drie dagen lang in een openluchtmuseum met unieke raceauto's, spectaculaire races en demonstraties. Neem lijn 81 naar de halte Zandvoort, Circuit vanaf hier is 6 minuten lopen.

27ste Pierloop Velsen 8 september

De Pierloop bestaat uit een guppenloop, jeugdloop en een 5 km, 10 km en 15 km lang parcours. De start vindt plaats bij Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. De finish is daar ook. Uiteraard gaat de route nog wel door bekende straten zoals de Marconistraat. Neem lijn 382 naar de halte IJmuiden, IJmuiden aan Zee.

Open Monumentendagen Haarlem 14 en 15 september

De Open Monumentendagen zijn ieder jaar dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt. Neem lijn 2,3,73,81 of 385 naar halte Haarlem, Station.

De Halve Marathon Haarlem 29 september

Ook dit jaar kan je weer kiezen uit meerdere afstanden; waaronder het pronkstuk De Halve Marathon. Een prachtig parcours door de mooie Haarlemse wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Deze marathon kan absoluut niet ontbreken op je hardloopkalender. Neem lijn 2, 3, 73, 300 naar halte Haarlem, Centrum/Verwulft.

Ook interessant

Reisinspiratie Gooi en Vechtstreek

Welke activiteiten zijn er deze maand in Gooi en Vechtstreek? Met de bus kom je er eenvoudig.

Vervoerbewijzen Haarlem-IJmond

In Haarlem-IJmond zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.