Werkzaamheden aan het spoor en station Naarden-Bussum

In augustus 2019 wordt er 23 dagen achter elkaar aan spoor- en stationsvernieuwing in Naarden-Bussum gewerkt. Het gaat om diverse spoorprojecten in de omgeving van Naarden-Bussum. Zo wordt het spoor rondom station Naarden-Bussum aangepast van 5 naar 2 sporen en worden wissels verwijderd. Daardoor kunnen treinen veiliger en sneller doorrijden. In augustus rijden er 23 dagen geen treinen omdat ProRail dan ruim 3 weken achter elkaar 24/7 werkt aan de spoor- en stationsvernieuwing.

De werkzaamheden duren van 2 augustus tot en met 25 augustus. In die periode rijden er geen treinen tussen Hilversum/Bussum-Zuid en Weesp en een beperkte periode ook geen of minder treinen tussen Weesp en Amsterdam Centraal/Amsterdam Zuid, Weesp en Almere/Amersfoort. Van woensdag 14 augustus tot en met vrijdag 23 augustus rijden geen tot zeer beperkt treinen tussen Weesp en Amsterdam Centraal.

De bus is een goed alternatief in augustus! In de periode dat er geen treinen rijden naar station Naarden-Bussum kan je overwegen om lijn 320 naar de halte Naarden Gooimeer P+R te reizen. Te voet of met lijn 110 is Naarden-Vesting dan bereikbaar. Een andere optie is om vanaf station Weesp met lijn 110 naar Naarden Vesting te reizen.

Ook interessant

Vervoerbewijzen Gooi en Vechtstreek

In Gooi en Vechtstreek zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.

Hoogwaardig vervoer Gooi en Vechtstreek

Met de R-net bussen reis je snel en comfortabel naar de plaats van bestemming.

Gooi en Vechtstreek

De concessie Gooi en Vechtstreek omvat het busvervoer in de Gooistreek rondom Hilversum in de provincie Noord-Holland.