Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Nieuwe dienstregeling Gooi en Vechtstreek

Per 15 december gaat er in regio Gooi en Vechtstreek een nieuwe dienstregeling in. Bekijk wat er allemaal verandert. 

Gewijzigde vertrektijden

In regio Gooi en Vechtstreek zullen er geen haltes of lijnen vervallen of routes gewijzigd worden. Alle lijnen blijven dus hetzelfde, alleen sommige vertrektijden zullen aangepast worden. Dit doen wij om de bussen goed te laten aansluiten op treinen of ander openbaar vervoer.

Vanaf 29 maart 2020 (datum onder voorbehoud van start werkzaamheden aan de Oosterengweg in HIlversum) zal de route van lijn 3 wijzigen en zullen aankomst- en vertrektijden van de lijnen die in Hilversum rijden veranderen. Hier wordt op een later moment over gecommuniceerd

Plan je reis in de reisplanner

Bekijk de nieuwe tijden voor jouw reis in de reisplanner. Kies als vertrekdatum een datum na 15 december en je zult de nieuwe dienstregeling te zien krijgen.

Ook interessant

Aangepaste tarieven

Per 1 januari 2020 zullen er verschillende tarieven van kaartjes en abonnementen wijzigen. Wil je een abonnement aanschaffen voor 2020? Dit kan vanaf half december.

Nieuwe dienstregeling

Op 15 december zal de dienstregeling voor bepaalde lijnen worden aangepast. Bekijk de aanpassingen in jouw vervoersgebied.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, wijzigingen en leuke acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.