Reis alleen met het OV als het noodzakelijk is. Draag tijdens je reis een mondkapje.

Nieuwe dienstregeling Gooi en Vechtstreek

De nieuwe dienstregeling komt eraan. Je komt er… Nog steeds.
Met ingang van zondag 3 januari 2021 rijden de bussen van Connexxion in de regio Gooi en Vechtstreek volgens een nieuwe dienstregeling. De aanpassing in de dienstregeling is noodzakelijk door een afname van het aantal reizigers vanwege het Coronavirus.
De lijnen die niet wijzigingen of waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, staan niet vermeld in het overzicht. Het is daarom altijd raadzaam voorafgaand aan de reis de vertrektijden te raadplegen. Dat kan via de reisplanner op deze pagina of de Connexxion-app.

De belangrijkste wijzigingen per 3 januari 2021 in de regio Gooi en Vechtstreek

Buslijn 2: Hilversum Station – Erfgooierskwartier

Lagere frequentie in daluren: in plaats van twee keer per uur rijdt de bus één keer per uur. Op werkdagen is dit tussen 9:00 en 13:00 uur.
Lagere frequentie op zondag: in plaats van twee keer per uur rijdt de bus één keer per uur.

Buslijn 3: Hilversum Station – Ziekenhuis Tergooi

De bus rijdt op alle dagen van de week één keer per uur in plaats van twee keer per uur. De vertrektijden van de ritten zijn afgestemd op de bezoekuren van het Ziekenhuis Tergooi.

Buslijn 100: Bussum – Huizen – Hilversum

In de spitsuren rijden minder busritten tussen Huizen Busstation, Blaricum Carpoolplaats en Hilversum. Dit zijn de ritten die vertrekken bij Huizen Busstation om 6:21, 8:19, 8:49, 17:53, 18:23 en 18:53 uur.
In de ochtendspits rijdt lijn 100 niet tussen Hilversum Station, Station Sportpark en Blaricum Carpoolplaats. Alternatief is R-netlijn 320.

Buslijn 101: Bussum – Huizen

Lijn 101 rijdt op werkdagen niet tussen 9:30 en 14.30 uur. Alternatief is lijn 100.

Buslijn 104: Hilversum – Nieuw-Loosdrecht

Lagere frequentie op zaterdag en zondag: in plaats van twee keer per uur rijdt de bus één keer per uur.

Buslijn 106: Hilversum – Nederhorst den Berg – Weesp

Tussen Kortenhoef Veenstaete en Nederhorst den Berg rijdt lijn 106 een gewijzigde route. De bus rijdt niet via de Kortenhoefsedijk en de N201 maar via het Noordereinde in ’s-Graveland en de Middenweg in Horstermeer.

In Horstermeer komen er twee haltes aan de Middenweg. Ter hoogte van Ankeveen komt er een halte aan het Stichts End en ten slotte komt er een halte bij Ankeveen Harinxmahof.

Buslijn 107: Hilversum – Bussum – Ziekenhuis Tergooi

Lagere frequentie in daluren: in plaats van twee keer per uur rijdt de bus één keer per uur. Op werkdagen is dit tussen 9:00 en 13:00 uur.
Lagere frequentie op zaterdag en zondag: in plaats van twee keer per uur rijdt de bus één keer per uur.

Buslijn 209: Amsterdam Bijlmer/ Arena – Muiden – Laren

De beide ritten van Amsterdam Bijlmer/Arena richting Laren op werkdagen komen te vervallen. Vertrek was 9:31 en 10:01 uur.

R-netlijn 320: Hilversum – Blaricum – Huizen – Amsterdam Amstelstation

Enkele busritten op werkdagen zijn opgeheven tussen Hilversum en Blaricum Carpoolplaats. Dit zijn de ritten die vertrekken van Hilversum Station om 5:26, 5:55, 6:02, 6:25, 6:42 en 6:58 uur.
De dienstregeling en de vertrektijden zijn gewijzigd in de spitsuren op werkdagen. De bus rijdt in die periode 6 keer per uur.

Ook interessant

Nieuwe dienstregeling Haarlem-IJmond

Per 3 januari 2021 gaat er in regio Haarlem een nieuwe dienstregeling in. Bekijk wat er allemaal verandert.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, wijzigingen en leuke acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Aangepaste tarieven

Per 1 januari 2021 zullen er verschillende tarieven van kaartjes en abonnementen wijzigen. Wil je een abonnement aanschaffen voor 2021? Dit kan vanaf half december.