Reisinspiratie Gooi en Vechtstreek

In augustus 2019 staan er in Gooi en Vechtstreek weer leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

Reisinspiratie augustus 2019

Bootcamp 5, 12, 19, 26 augustus en 2 en 9 september Hilversum

Deze zomer kan je elke maandag meedoen aan een bootcamp op het grasveld voor het station van Hilversum! De bootcamp duurt van 18:00 tot 19:00 uur en is voor alle niveaus. Meedoen is gratis en iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Je kunt je hier aanmelden voor de bootcamps.
De bootcamps worden georganiseerd door Hilversum Marketing in samenwerking met de Grossierderij.
Neem lijn 1, 2, 3, 100, 104, 105, 106, 107, 108 109 of 320 naar halte Hilversum, Station


Circus Barani 12 t/m 16 augustus Huizen

Circus Barani is een echt familiecircus van hoogstaand niveau en een uitgebreid programma. Zo presenteert men tempojongleren, dierenacts met geiten, duiven, honden en pony's. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken niet. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier zodat ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Neem lijn 320 naar de halte Huizen, Baanbergerweg

Openluchtfilm in het Dudokpark Hilversum 17 augustus

Op 17 augustus staat de de IJslandse feelgoodfilm 'Woman at War'op het programma. Deze heerlijke feelgood film gaat over vijftiger Halla, die de oorlog verklaart aan de lokale aluminiumindustrie. De prachtige IJslandse hooglanden zijn de setting van deze film. Neem een klapstoeltje of kleedje van thuis mee. Ook een warme trui of jas is soms geen overbodige luxe. De klapstoeltjes en kleedjes moeten in de daarvoor bestemde vakken worden geplaatst. Kom lekker op tijd: er is veel ruimte, maar vol = vol! Voor vragen kun je ter plekke terecht bij medewerkers van het filmtheater. Neem lijn 105 naar de halte Hilversum, Melkpad

Foodtruck Festival in Huizen 17 t/m 18 augustus

Het Foodtruck Festival Wheelies & Wannahaves strijkt neer in Huizen op 17 en 18 augustus Ga op smakelijke ontdekkingsreis en check in bij de leukste mobiele keukens. Maar liefst 20 enthousiaste Foodtruckers maken voor jullie de meest heerlijke gerechten.
Huizen, de haven van ’t Gooi, wordt dit weekend een Bourgondisch dorp waar elke smaakpapil Bruisend geprikkeld wordt!
Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er volop te vinden. Er zijn onder andere trucks met een tapas loket, Bangkok streetfood, Spaanse churros, hamburgers, pulled pork en huisgemaakte verse soepen. Naast alle Foodtrucks is er ook een gezellige IBIZA markt! De nieuwste mode en de leukste Wannahaves shop je hier bij elkaar.
Uiteraard wordt er ook aan de kids gedacht en daarom is er kindervermaak voor diverse leeftijden te vinden. Voor de hele kleintjes is er de Little Tiny draaicarousel en voor de iets grotere kinderen de kop van jut en een uitgebreide spelwagen waar van alles te doen én te winnen is! Neem lijn 320 naar de halte Huizen, Baanbergerweg

Rondleiding en Proeverij Gooische Bierbrouwerij Hilversum 25 augustus

Neem een kijkje in de Gooische Bierbrouwerij en ontdek jouw favoriete bier.
De rondleiding bestaat uit:

- Achtergrondverhaal van de Gooische Bierbrouwerij
- Rondleiding door de brouwerij en de lagerkelder
- Proeverij van drie proefglazen bier met uitleg over de bierstijl
Reserveren kan via: https://www.gooischebierbrouwerij.nl/bierproeverij/
Neem lijn 320 naar de halte Hilversum, Station


Ook interessant

Reisinspiratie Haarlem-IJmond

Welke activiteiten zijn er deze maand in Haarlem IJmond? Met de bus kom je er eenvoudig.

Vervoerbewijzen Gooi en Vechtstreek

In Gooi en Vechtstreek zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.