Reisinspiratie Gooi en Vechtstreek

In december 2019 staan er in Gooi en Vechtstreek weer leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

Reisinspiratie december 2019

Winter Village Laren 22 november t/m 5 januari 2020

Van 22 november 2019 t/m 5 januari 2020 kun je weer komen schaatsen op de Brink in Laren. Winter Village Laren is dé plek waar alles 12 jaar geleden begon… de start was letterlijk aan de keukentafel onder leiding van 3 Larense dames; Carry Fransen, Sandra Bakker en Alexandra van Doorne.

Vanwege het feit dat het natuurijs al een aantal jaren op zich liet wachten, wilden zij toch hun kinderen de kans van het leren schaatsen niet ontnemen. Schaatsen is nu eenmaal een onderdeel van de Nederlandse cultuur en dat mag niet verloren gaan. Het idee van de keukentafel bleef dus niet bij een idee, maar is nu zelfs uitgegroeid tot een waar succes over de gehele Randstad. Het mooie aan dit concept is dat er al elf jaar lang vrijwilligers klaar staan om Winter Village Laren mogelijk te maken. Vol passie helpen zij ieder jaar weer mee. Zodat iedereen, van jong tot oud, volop kan genieten van deze oer-Hollandse activiteit. Neem lijn 109 naar halte Brink, Laren.

Winterfair Beukenhof Loosdrecht 7 december 2019

Het is weer bijna zover: de jaarlijkse Winterfair bij de Beukenhof. Met live muziek, de mooiste kerstcadeaus en heerlijke oliebollen. Of laat je eigen professionele kerstfoto maken bij de kerststal! Neem lijn 104 naar halte Nieuw-Loosdrechtsedijk, Loosdrecht.

Rotary Santa run 15 december 2019

Op zondag 15 december 2019 vindt alweer de 4de editie van de Santa Run Hilversum plaats, het leukste winterevenement in het centrum van Hilversum. Honderden als Kerstman of Kerstvrouw verklede deelnemers rennen het 3 km lange parcours af. De run start ook dit jaar op het Marktplein bij Foodhall MOUT waar ook de finish is. Neem lijn 1, 2, 3, 104, 105, 107, 108 of R-net 320 naar halte Hilversum Station.

Wintercircus Hilversum 21 december t/m 4 januari 2020

Hooggeëerd publiek! Je bent van harte uitgenodigd om samen te komen genieten van een twee uur durend, compleet nieuw en verrassend programma voor de gehele familie! Deze winter vliegen de stuiterballen door de tent, zie je muzikale clowns en rijden er waaghals acrobaten op eenwielers van een paar meter hoog.

Droom geheel weg in de fantasiewereld die circus heet. Duizenden lampjes, kerstbomen, authentieke circus materialen en natuurlijk de kerstman zullen de inmiddels jaarlijks terugkerende 8000 bezoekers weer verwelkomen.
Ook het programma liegt er dit jaar niet om en is overvol zodat er voor ieder wat wils is! Neem lijn 109 naar halte Hilversum, Adelaarstraat.

Ook interessant

Reisinspiratie Haarlem-IJmond

Welke activiteiten zijn er deze maand in Haarlem IJmond? Met de bus kom je er eenvoudig.

Vervoerbewijzen Gooi en Vechtstreek

In Gooi en Vechtstreek zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.