Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Samenwerking FloriWorld en Connexxion bloeit

Connexxion en FloriWorld kondigen de samenwerking aan om bezoekers aan FloriWorld voor een deel met OV te laten reizen. FloriWorld opent haar deuren op 1 juli. FloriWorld is de eerste overdekte thema-attractie van de wereld, waarin echte én virtuele bloemen en planten de hoofdrol spelen.
Door de coronacrisis zal men zich aanvankelijk eerst op het Nederlandse publiek richten. Daarna zullen ook de buitenlandse toeristen verleid worden om naar Aalsmeer te komen. Connexxion zal daar een belangrijke rol in gaan spelen, omdat het met 8 bussen per uur vanuit Amsterdam (lijn 357 vanaf de Elandsgracht) en 358 (vanaf Station Zuid) toeristen eenvoudig voor de deur kan afzetten. In de webshop van FloriWorld hebben potentiele bezoekers de keuze om tickets te kopen met en zonder busvervoer.

Het busticket is dan voor de hele dag geldig in de hele regio Amstelland Meerlanden. Voor € 30,00 per volwassene (en € 12,50 voor een Kidsticket) breng je een bezoek aan FloriWorld en reis je de hele dag onbeperkt met Connexxion in de regio. Een ideale en voordelige manier om na een paar uurtjes Aalsmeer ook Amstelveen of Haarlem te bezoeken voor een compleet dagje uit. Koop eenvoudig vooraf je combinatie e-ticket FloriWorld inclusief OV in de FloriWorld webshop.

Bezoekers uit de hele wereld kunnen hier hun ogen uitkijken.  Het themapark, net buiten Amsterdam en staat net als een bezoek aan de Keukenhof voor een onvergetelijke ervaring. Dit experience centre is gevestigd op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer en is het hele jaar geopend. Het gebouw van FloriWorld beslaat bijna 7.000 vierkante meter en de attracties zijn verdeeld over twee verdiepingen. Het doel is om mensen te verwonderen met kleuren, geuren en emotie. Voor jong en oud is het een ontdekkingsreis langs planten en bloemen in Aalsmeer. FloriWorld wil bezoekers écht verrassen. Experience the magic of real and virtual flowers at FloriWorld!