FNV stakingen zorgvervoer en taxi. Lees meer >>

Staking zaterdag 11 juni in Amstelland-Meerlanden, Haarlem-IJmond en Zaanstreek

Vakbond FNV heeft voor zaterdag 11 juni een 24-uurs OV-staking aangekondigd op de Connexxion-vestigingen in Amstelland-Meerlanden, Haarlem-IJmond en Zaanstreek. Deze staking heeft gevolgen voor onze dienstverlening.
Update 11 juni, 08:28 uur:

In de regio's Amstelland-Meerlanden en Haarlem-IJmond is het aantal stakers zeer beperkt. Dit betekent dat de dienstregeling rondom Schiphol, Amstelveen en Haarlem weinig gevolgen ondervindt van de staking. Een enkele rit kan uitvallen. Plan je reis kort voor vertrek voor een actueel beeld.

In de Zaanstreek ligt het aantal stakers hoger. De staking kan in deze regio gevolgen hebben voor je reis. Plan je reis kort voor vertrek voor een actueel beeld.De werkgevers en bonden in het streekvervoer zijn al enige tijd aan het onderhandelen over een nieuwe CAO. De werkgevers hebben op 4 februari een eindbod aan de vakbonden CNV Vakmensen en FNV voorgelegd. De leden van CNV Vakmensen hebben met dat eindbod ingestemd, en daar zijn werkgevers blij mee. FNV heeft niet ingestemd en voert actie, waarbij ze regionale 24-uursstakingen houden. Voor zaterdag 11 juni is een 24-uurs staking aangekondigd op de Connexxion-vestigingen in Amstelland-Meerlanden, Haarlem-IJmond en Zaanstreek. Deze staking heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

Deze eendaagse actie gaat hinder opleveren voor (groepen) reizigers. Op dit moment is de exacte omvang van de hinder echter nog niet duidelijk. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via deze website en via onze social media kanalen. Reis je komende zaterdag met het openbaar vervoer in Noord-Holland? Plan je reis dan zo kort mogelijk voor vertrek en houd deze landingspagina in de gaten. Onze excuses voor het ongemak.