Staking vrijdag 1 juli in Noord-Holland Noord

Vakbond FNV heeft voor vrijdag 1 juli een 24-uurs OV-staking aangekondigd op de Connexxion-vestigingen in Noord-Holland Noord. Deze staking heeft gevolgen voor onze dienstverlening.
 
Update 1 juli, 7:39 uur: Een deel van de chauffeurs in de regio Noord-Holland Noord staakt. Dit heeft gevolgen voor onze dienstregeling.

In Den Helder en op Texel (Texelhopper) is het aantal stakers zeer beperkt. De gevolgen van de staking blijven beperkt. Een enkele rit kan uitvallen. Plan je reis kort voor vertrek voor een actueel beeld.

Rondom Hoorn en Alkmaar ligt het aantal stakers hoger. De staking kan in deze regio gevolgen hebben voor je reis. Plan je reis kort voor vertrek voor een actueel beeld.
De werkgevers en bonden in het streekvervoer zijn al enige tijd aan het onderhandelen over een nieuwe CAO. De werkgevers hebben op 4 februari een eindbod aan de vakbonden CNV Vakmensen en FNV voorgelegd. De leden van CNV Vakmensen hebben met dat eindbod ingestemd, en daar zijn werkgevers blij mee. FNV heeft niet ingestemd en voert actie, waarbij ze regionale 24-uursstakingen houden. Voor vrijdag 1 juli is een 24-uurs staking aangekondigd op de Connexxion-vestigingen in Noord-Holland Noord. Deze staking heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

Deze eendaagse actie gaat hinder opleveren voor (groepen) reizigers. Op dit moment is de exacte omvang van de hinder echter nog niet duidelijk. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via deze website en via onze social media kanalen. Reis je vrijdag met het openbaar vervoer in Noord-Holland Noord? Plan je reis dan zo kort mogelijk voor vertrek en houd deze landingspagina in de gaten. Onze excuses voor het ongemak.