Aangekondigde staking openbaar vervoer van 6 tot en met 10 februari 2023

Aangepaste dienstregeling Zeeland

Connexxion heeft nog steeds te maken met personeelstekort.  M.i.v. 8 januari 2023 vervallen in Zeeland een aantal ritten, maar minder dan voorheen.

Vervallen ritten

Op maandag t/m vrijdag vervalt een deel van de ritten. In het weekend vervallen geen ritten en rijden we de dienstregeling zoals gebruikelijk. De vervallen ritten zijn ook verwerkt in onze reisplanner. Let op: de digitale reisinformatie geeft niet altijd aan of een rit op b.v. woensdag niet rijdt en op vrijdag wel, of dat maar een deel van het traject vervalt.

Dit overzicht houdt daar wél rekening mee! Als een rit maar 1 dag in de week vervalt, zie je digitaal toch dat deze 5 dagen/week gereden wordt. Rijdt een rit maar 1 dag in de week, dan zie je die rit digitaal nooit. Als er meer personeel beschikbaar is, zal een deel van de ritten weer gereden worden. Dit overzicht kan dus nog aangepast worden. Check daarom regelmatig deze pagina voor de meest actuele informatie.

Communicatie

Wij begrijpen dat het soms frustrerend kan zijn dat de reisinformatie niet geheel up- to- date is. Wij werken hard aan een werkbare situatie voor iedereen. Zo communiceren we via alle mogelijke kanalen om jou als reiziger te informeren. Het kan voorkomen dat een chauffeur nog niet op de hoogte is van een eventuele wijziging of uitval die niet gepland is. Wij vragen hiervoor begrip, ook naar onze chauffeurs die dagelijks voor je klaar staan om de dienstregeling uit te voeren.