Hoe reis jij naar de Dutch Grand Prix?

Formule 1 en Max Verstappen komen naar Zandvoort op 3, 4 en 5 september

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is bijna zover. We gaan racen in Nederland! Wil jij snel en makkelijk naar het circuit en weer terug? Pak de bus! Connexxion is een samenwerking aangegaan met Dutch Grand Prix en heeft een Dutch Grand Prix (DGP)-Dagticket waarmee je tot vlakbij het circuit kan reizen. Het dagticket is geldig voor één persoon voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond. We zorgen voor extra bussen, zodat je dagje Zandvoort snel en comfortabel kan beginnen.

Koop je busticket

Met je DGP-dagticket kan je niet alleen met alle Connexxion bussen door de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond reizen, maar kan je ook gebruikmaken van de speciale Dutch Grand Prix buslijn 33 van Haarlem Station tot aan Bloemendaal, De Lakens. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen tot aan het circuit.

Buslijn 33 rijdt tijdens het raceweekend (vrijdag t/m zaterdag) in de ochtend 10-12 keer per uur, zodat je vanaf Haarlem Station (busplein) snel de volgende bus kunt pakken. Wacht niet langer en reserveer alvast jouw plek in de bus! Om vanaf Haarlem Station te reizen kies je één van de drie tijdvakken waarbinnen je kunt reizen: 8:00-9:00 uur, 9:00-10:00 uur of 10:00-11:00 uur.