Dagticket Grand Prix Zandvoort

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix komt weer naar Zandvoort. Connexxion brengt je. Reis op 2, 3 of 4 september met één dagticket in heel de regio Amstelland-Meerlanden en Haarlem IJmond. Vanaf Haarlem Station reis je zelfs rechtstreeks naar de hoofdingang van het circuit en weer terug. Kom je van verder? Er is ook een mogelijkheid om je auto eerst te parkeren in Amstelveen of Amsterdam en verder te  reizen met de bus.

Reis gemakkelijk naar Grand Prix Zandvoort

Wil jij snel en makkelijk naar Grand Prix Zandvoort en weer terug? Pak de bus! Connexxion werkt samen met Dutch Grand Prix en heeft een DGP-Dagticket waarmee je tot op 250 meter lopen van de hoofdingang wordt gebracht. Beter kan niet! Het dagticket is geldig voor één persoon voor alle buslijnen van Connexxion in de regio Amstelland Meerlanden (o.a. Haarlemmermeer, Amstelveen en Amsterdam) en Haarlem-IJmond. We zorgen voor extra bussen (10-12x per uur), dus elke 5/6 minuten. Begin je dagje Zandvoort snel en comfortabel.

Rechtstreeks naar het circuit

Met je DGP-dagticket kan je niet alleen met alle Connexxion bussen door de regio Amstelland Meerlanden en Haarlem-IJmond reizen, maar kun je ook in één keer door naar de start. Buslijn 356 (za. en zo.) en lijn 300 (alle dagen) vanaf Haarlem Station rijden direct door naar de hoofdingang van Grand Prix Zandvoort.

De ritten die doorrijden naar Zandvoort komen op Haarlem Station tussen 8:15 en 11:45u. Kies in de webshop tickets voor het uur venster waarin je wilt reizen; 8:00-9:00u, 9:00-10:00u, 10:00-11:00, of 11:00-11:45u. Buiten deze tijden blijft de eindhalte voor deze lijnen Haarlem Station. Naast deze twee lijnen rijdt lijn 81 vanaf Haarlem Station de gehele dag 3x per uur van en naar Grand Prix Zandvoort.

Terugreis

Voor je terugreis hoef je niets te doen. Kies na afloop de bus die weer op dezelfde halte vertrekt als waar je bent aangekomen. Met je DGP-Dagticket check je weer in. Elke 5 minuten vertrekt er een bus tot ’s avonds 21.15u. We brengen je weer terug naar Haarlem Station en daarvandaan kun je verder reizen richting huis.

Prijs DGP-Dagticket

Het DGP-Dagticket voor het busvervoer kost slechts € 10,- per persoon (vanaf 12 jaar). Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis tijdens deze 3 dagen!

Parkeren in Amstelveen of op de Zuidas, verder met de bus

Op 2, 3 en 4 september is er ook de mogelijkheid om je auto te parkeren in Amstelveen of Amsterdam en daarvandaan (rechtstreeks) verder te reizen naar de Hoofdingang van het circuit. Je reserveert vooraf een parkeerplaats (op kenteken) en betaalt een vast parkeertarief voor de auto en maximaal 5 inzittenden voor de hele dag inclusief busvervoer naar Zandvoort en weer terug. Je kunt een parkeerplaats en busticket boeken via Q-park.