Nieuwe website en app vanaf 22 juli

Op 22 juli gaat www.overal.nl, de website van het nieuwe mobiliteitsplaform voor Noord-Holland Noord, de lucht in. Ook de app kan vanaf die dag gedownload worden.
Wil je volgende week al reizen met Overalflex? Vanaf donderdag 19 juli a.s. kun je al telefonisch reserveren via 088-6000981.

  22 juli nieuwe dienstregeling Noord/Holland Noord

We hebben wat te vieren

Ook de komende 10 jaar mogen wij het vervoer in de regio Noord-Holland Noord blijven verzorgen. Met ingang van zondag 22 juli 2018 start de nieuwe dienstregeling in deze regio. En dat willen we samen met jou vieren! Inwoners van de regio Noord-Holland Noord kunnen een ticket aanvragen waarmee zij op zondag 29 juli aanstaande gratis met de bus mogen reizen. Aanmelden voor deze actie kan vanaf maandag 23 juli via onze nieuwe website www.overal.nl 

Naast de Gratis Reizen actie worden er in de komende maanden nog meer verschillende leuke acties opgezet.
 

Hieronder een overzicht met de belangrijkste veranderingen op een rij:

Flexibel OV: reizen wanneer je wilt

In dunbevolkte gebieden introduceert Connexxion flexibel openbaar vervoer onder de naam Overal Flex: meer mogelijkheden om te reizen wanneer jij wilt. Je vraagt de rit aan via app, internet of telefoon en reist van de halte naar het dichtstbijzijnde OV-knooppunt. Meer informatie over Overal Flex >>

Vervoersplan

Lees hier meer over het vervoerplan voor Noord-Holland Noord (2018-2028) >>
Dit plan beschrijft het openbaar vervoer voor de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Heerhugowaard, Heiloo, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Schagen, Stede Broec en Texel.

Samen komen we Overal

Naast de vertrouwde buslijnen van Connexxion (verbinden veelal de grotere kernen) en de toevoeging van een flexibel OV systeem waarbij er alleen gereden wordt als reizigers dit willen, kent de regio Noord-Holland Noord een verscheidenheid aan nog veel meer lokale initiatieven zoals de buurtbussen, de Hugo Hopper etc. Voor reizigers in de regio werpt dit gevarieerde aanbod soms drempels op en niet iedereen is op de hoogte van de mogelijkheden.

Daarom introduceren wij Overal: hét mobiliteitsplatform voor reizen in Noord-Holland Noord. Connexxion als aanjager van dit platform wil er voor zorgen dat alle vormen van vervoer (lees mobiliteit) binnen Noord-Holland Noord via dit platform aangeboden wordt. Uiteraard zullen wij daarom de komende jaren ook actief de samenwerking met andere vervoerders en mobiliteitsaanbieders gaan opzoeken.

Ons doel : de reiziger de weg binnen het totale vervoeraanbod in de regio wijzen en ervoor zorgen dat reizen zo laagdrempelig en uitnodigend wordt.


 


Terug Home