Duurzaam en hoogwaardig vervoer!

Connexxion blijft de komende tien jaar rijden in Schiphol en omgeving. We gaan heel veel vernieuwen en verbeteren. Zo krijgen reizigers straks duurzaam en hoogwaardig vervoer, zonder overstappen, naar Schiphol en de grote woonplaatsen. Zeven dagen per week en 24 uur per dag!


In de afgelopen maanden presenteerden we het vervoerplan voor Amstelland-Meerlanden (2018-2027). Op 6 juli jl. heeft het dagelijks bestuur van de Vervoerregio Amsterdam dit vervoerplan definitief vastgesteld. Dit plan beschrijft het openbaar vervoer voor de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn, het busvervoer op en rondom luchthaven Schiphol en ritten naar Amsterdam, Haarlem en Mijdrecht.

Folder per regio

We hebben in de regio's verschillende folders verspreid. Je kunt deze hier terugvinden.

Bereikbaarheid

Het R-net breidt fors uit en gaat op veel lijnen 24 uur per dag rijden. Elke woonplaats van meer dan 10.000 inwoners krijgt 24/7 een directe OV-verbinding met Schiphol. Elke halte binnen het hele gebied wordt met maximaal 1 overstap met de luchthaven verbonden.
Meer informatie >>

Duurzaam

We starten met 100 elektrische bussen en na drie jaar rijdt 80% van de busvloot elektrisch. Dus volledig uitstootvrij!

Flexibel OV: reizen wanneer je wilt

In dunbevolkte gebieden introduceert Connexxion flexibel openbaar vervoer: meer mogelijkheden om te reizen wanneer jij wilt. Je vraagt de rit aan via app,  internet of telefoon en reist van de halte naar het dichtstbijzijnde OV-knooppunt.  

Meer informatie >>

Terug Home